Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Właściwości orzechów nerkowca Bezglutenowa pizza na brokułowym spodzie Omlet z płatkami owsianymi - przepisy. Ten posiłek to bogactwo witaminy B i magnezu Czekoladowe muffiny z ciecierzycy z masłem orzechowym i gorzką czekoladą Fit ciasto marchewkowe Wafle ryżowe i pieczywo chrupkie - jeść czy nie? Ciasto gruszkowe Napady głodu - jak sobie z nimi radzić? 7 naturalnych sproszkowanych substancji dobrych dla jelit 11 superproduktów, które powinniśmy jeść częściej Borówka - dobra czy zła? Dlaczego warto pić zieloną herbatę?

Popularne w tym tygodniu:

Ponad 40 proc. Polaków suplementujących dietę zażywa co najmniej trzy preparaty dziennie. Blisko ⅔ konsumentów przywiązuje wagę do jakości suplementów diety